REPARATIE EN ONDERHOUD SPEELTOESTELLEN

Goed onderhoud aan speeltoestellen voorkomt onveilige situaties voor kinderen. Plus: het zorgt ervoor dat uw speelplaats zijn nette uitstraling behoudt. Repcon heeft ruime ervaring in het onderhouden van speeltoestellen én het uitvoeren van reparaties. Wij verzorgen reparaties nadat bij de inspectie gebreken zijn geconstateerd of als u bijvoorbeeld te maken heeft gehad met vandalisme. Veilig spelen staat altijd voorop.
Onderhoud aan speeltoestellen
Bij onderhoud aan de speeltoestellen op uw terrein kunt u denken aan het:
• Aandraaien van losse bevestigingen
• Aanbrengen van ontbrekende onderdelen
• Vervangen van kapotte of versleten onderdelen
• Egaliseren en aanvullen van ondergronden
VAKKUNDIG ONDERHOUD
Onze gecertificeerde monteurs voeren onderhoudswerkzaamheden uit aan alle typen en merken speeltoestellen nadat u ons hiervoor opdracht heeft verstrekt. Door bijvoorbeeld ontoelaatbare beschadigingen bij te werken of ondergronden te egaliseren, blijft de uitstraling van uw speelplaats op niveau.
ZELF ONDERHOUDEN
Wilt u zelf klein onderhoud uitvoeren buiten de inspectierondes om? Alleen maar fijn, want dit verlengt de levensduur van uw speeltoestellen. Denk bij deze onderhoudswerkzaamheden aan het:

• Behandelen van geïmpregneerd hout
• Schilderen van houten panelen
• Verwijderen van graffiti

We adviseren u en uw werknemers graag bij het zelfstandig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.

REPARATIE AAN SPEELTOESTELLEN
Repcon voert met de grootste zorg reparatiewerkzaamheden uit aan uw speeltoestellen. Wij hebben een ruime voorraad aan onderdelen, waardoor we altijd snel kunnen repareren. Wel zo prettig. Daarbij werken we zoveel mogelijk met originele onderdelen. Onze monteurs noteren de reparaties in het digitale beheersysteem, zodat u altijd en overal inzicht hebt in de gedane werkzaamheden.
REPCON VOERT REPARATIES UIT:
• Na een inspectie (door ons of een derde partij)
• Nadat u schade heeft gemeld

Door de grote geografische spreiding van onze klanten zijn wij in staat snel (nood)reparaties uit te voeren, omdat wij vaak een monteur of inspecteur in de buurt hebben.

REPARATIES IN EIGEN BEHEER
Wilt u reparaties in eigen beheer uitvoeren, dan ondersteunen wij u graag bij het bepalen van het te vervangen onderdeel en de contacten met de leverancier. Wij zorgen voor het plaatsen van de bestelling en vlotte levering. Zo heeft u slechts 1 aanspreekpunt en kunt u snel aan de slag.

VRIJBLIJVEND OFFERTE VOOR ONDERHOUD EN REPARATIES? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Veilig spelen, bewegen en vallen is voor kinderen van groot belang. Met onze grondige inspecties brengen we tijdig gebreken aan speeltoestellen aan het licht.
Speeltoestellen zijn alleen veilig als ze veilig zijn geïnstalleerd. Onze gecertificeerde monteurs laten niets het speelplezier van kinderen in de weg staan.
Klimmen, klauteren en glijden: kinderen spelen graag en zoeken daarmee hun grenzen op. Laat u adviseren over het creëren en behouden van een veilige speelomgeving.