ONDERDELEN SPEELTOESTELLEN

Gebreken aan uw speeltoestel wilt u natuurlijk vlot herstellen. Repcon beschikt over de grootste voorraad speeltoestellenonderdelen van Nederland. Door onze grote voorraad kunnen we korte levertijden garanderen richting beheerders van speelvoorzieningen.

We kunnen u de onderdelen voor speeltoestellen snel opsturen of meegeven aan de monteur die bij u een (spoed)reparatie komt uitvoeren.

ONDERDELEN BESTELLEN

Repcon beschikt over een grote productieruimte met hout- en metaalbewerkingsmachines. Met deze fabriek is Repcon officieel toeleverancier voor speeltoestellenonderdelen. We leveren alle onderdelen van de in de markt voorkomende fabrikanten rechtstreeks aan onze klanten. Wij ondersteunen u graag bij het vinden van het juiste onderdeel, zodat u reparaties in eigen beheer kunt uitvoeren.

ONDERSTEUNING AAN TECHNISCHE DIENSTEN

Repcon biedt een speciale service richting technische diensten die zelf onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan speeltoestellen in eigen beheer. We bieden pakketten van de meest voorkomende kleine onderdelen aan, waarmee u uw eigen servicebus kunt uitrusten. Zo kunt u in het veld direct kleine reparaties uitvoeren.

VOORRAADBEHEER VOOR FABRIKANTEN

Repcon beheert voor meerdere fabrikanten in de markt de onderdelenvoorraad. Dat betekent dat wij voor onze partners de meest voorkomende onderdelen (de zogenaamde fast-runners) op voorraad houden in ons magazijn. Hierdoor zijn klanten verzekerd van snelle levertijden.

PRODUCTIE ORIGINELE ONDERDELEN

In 2011 heeft Repcon de productiefaciliteiten van Bommelland BV overgenomen. Sinds de overname produceren we onder licentie originele onderdelen voor een aantal grote speeltoestelfabrikanten. Hiervoor hebben we een uitgebreid machinepark aangelegd waar we hout, metaal, aluminium, roestvrijstaal en kunststoffen verwerken en bewerken. Ook beschikken we over een nettenpers waarmee we diverse soorten netten kunnen vervaardigen en herstellen.

OP ZOEK NAAR ONDERDELEN DIE SNEL BIJ U OP LOCATIE KUNNEN ZIJN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Specialist in speelveiligheid: we zorgen voor vakkundige inspecties, onderhoud en reparaties van uw speeltoestellen en speelgelegenheden. Natuurlijk met de grootste zorg uitgevoerd.

Goed beheer zorgt ervoor dat een speeltoestel dat veilig is, ook veilig blijft. Daarbij hoort ook het documenteren van inspectie- en onderhoudsgegevens. Bijvoorbeeld digitaal in Playmapping.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en verzeker kinderen van een veilige speelomgeving. Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij trainingen in eigen huis verzorgen of brengen wij u in contact met een deskundig partner.