PLAYMAPPING: UNIEK DIGITAAL BEHEERSYSTEEM

Goed beheer zorgt ervoor dat een speeltoestel dat veilig is, ook veilig blijft. Dit doet u door uw toestellen te laten inspecteren, onderhouden én de gegevens hiervan te documenteren. Repcon werkt hiervoor met het digitaal beheersysteem Playmapping. Een gebruiksvriendelijk systeem dat snel en overzichtelijk informatie geeft per locatie en speeltoestel.

Via Playmapping bieden we beheerders onder meer de mogelijkheid om inspectie- en onderhoudsresultaten van hun speelvoorzieningen snel in te zien. Beheerders die diensten van ons afnemen, krijgen een persoonlijke inlogcode om zo inzicht te krijgen in het speeltoestellenbestand. Playmapping is geschikt gemaakt voor zowel computer als mobiel apparaat, zodat u wanneer u maar wilt toegang heeft tot het systeem.

VOORDELEN PLAYMAPPING

• Inzicht in inspectieresultaten, toegelicht met fotografie en gps-coördinaten
• Inzicht in onderhoudswerkzaamheden
• Bijhouden van planningen voor alle inspecties
• Toegang tot NEN-EN 1176/1177 checklists
• Mogelijkheid tot het opzoeken van speeltoestellenonderdelen
• Ook op mobiel beschikbaar
• Uitwisselbaar met andere systemen
• Exportmogelijkheden naar Excel/PDF

RAPPORTAGE DOOR INSPECTEURS EN MONTEURS

Onze inspecteurs maken al tijdens hun inspectierondes gebruik van Playmapping. Bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse veiligheidsinspectie: zij voorzien het systeem van foto’s van speelplek en -toestellen en van detailfoto’s van eventuele gebreken. Ook onze onderhoudsmonteurs rapporteren hun gedane werkzaamheden en observaties in Playmapping. Zo vindt u al onze werkzaamheden overzichtelijk digitaal gedocumenteerd.

RECHTSTREEKS NAAR DE WEBSITE VAN PLAYMAPPING

Via onderstaande link kunt u de site van Playmapping bezoeken voor aanvullende productinformatie. Wanneer u kennis wilt maken met dit software pakket maar nog niet beschikt over een gebruikersnaam en wachtwoord, neem dan snel contact met ons op.

www.playmapping.com

WILT U OOK EENS SPELEN MET PLAYMAPPING EN ZIEN HOE HET VOOR U KAN WERKEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Specialist in speelveiligheid: we zorgen voor vakkundige inspecties, onderhoud en reparaties van uw speeltoestellen en speelgelegenheden. Natuurlijk met de grootste zorg uitgevoerd.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en verzeker kinderen van een veilige speelomgeving. Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij trainingen in eigen huis verzorgen of brengen wij u in contact met een deskundig partner.

Gebreken aan speeltoestellen wilt u natuurlijk vlot herstellen. Repcon beschikt over de grootste voorraad speeltoestellenonderdelen in Nederland. En kan daarom snel leveren, ook op uw locatie.